Help! Een ‘het zit me nu is aaaaaaal tegen’ dagje.

Soms heb je zo wel eens van die dagen dat het allemaal eens tegenzit.

Je kent dat wel, je begint de dag en huplaa... koffie omgestoten, het potje van de choco niet goed toe? Boem de grond op.. om dan maar te zwijgen over dat ene legoblokje die de kinderen vergeten opruimen zijn. Mijn voet heeft er nog steeds een trauma van!

Wel kort gezegd, zo’n dag was het dus vandaag.. dingen gebeuren en je hebt er gewoon geen vat op, en dan heb ik het niet over de pot vergeten dicht doen... Maar dan situaties in je leven die wel opeens voor de deur staan & je niet kan weglopen.. keuzes maken die je leven een andere draai kunnen geven en of dit nu positief of negatief is. Wel hellow! Ze zijn er..

Pijn hoort bij groeien!

When one door closes, another opens..

Dus als je nu in een goede fase zit, geniet ervan, want het zal niet eeuwig duren. Ga je een moeilijke tijd door, weet dan dat er straks weer betere tijden komen waarin je meer kunt lachen en ontspannen. Bovendien: in moeilijke tijden kan er altijd nog gelachen worden. Die keuze is aan jezelf.

En laten we er een geheimpje aankoppelen.. schrijf het van je af en het helpt je al stukken beter voelen zet daar de zee bij en ik voel me al helemaal toppie!

#sea #betertimes #hope


7 keer bekeken

Virginie Cromphaut

©2020 Virginie Cromphaut